Data Platform

Data heeft een platform nodig

Data wordt ook wel het nieuwe goud genoemd. Of de nieuwe olie. Dat is het ook. Maar om data echt in te zetten voor het verbeteren van uw bedrijfsprocessen, het vergoten van uw klantgerichtheid en te gebruiken als stuurinformatie is meer nodig dan het inhuren van een data scientist. Uw ICT moet erop in gericht zijn. DigiHand verkoopt het DigiPlatform vooral aan organisaties waar geen tot weinig bestaande data infrastructuur is, en in situaties waar het wensellijk is om een data-infrastructuur te hebben die los staat van bestaande ICT architectuur.

Het product DataPlatform

Het DataPlatform is een stevig fundament voor uw data behoeften. Het is flexibel aan te passen naar veranderende omstandigheden.

Eenmalige aanschaf

In tegenstelling tot andere bedrijven, rekenen wij geen abonnement- en licentiekosten. U betaalt voor de implementatie van het DataPlatform (of een maatwerk vorm daarvan).

Additionele kosten

U betaalt zelf een maandelijks bedrag aan de partij die het platform host (niet DigiHand). Na de implementatie kunt u er voor kiezen om DigiHand in te schakelen voor bijvoorbeeld inhoudelijk beheer, software upgrades, uitbreidingen en training van uw personeel.


Dataplatform2
image

Waar bestaat DataPlatform uit?